Beleidsadviseur economie

Over jou  

 

Ben jij klaar om je in te zetten voor de bedrijventerreinen van de Gemeente Deventer? Als jij gedreven bent door de mogelijkheden die deze locaties bieden op het gebied van energietransitie, klimaatmaatregelen en transformatie, dan zijn wij op zoek naar jou! Je weet strategische adviezen om te zetten in concrete stappen en resultaten. Met een helder verhaal neem je collega's en bestuurders mee in jouw visie, zowel mondeling als schriftelijk. Als uitstekende sparringpartner beweeg je moeiteloos tussen ondernemers, ambtenaren en bestuurders, waarbij je hun belangen in het oog houdt zonder de lange-termijndoelen uit het zicht te verliezen.  

 

Jouw ervaring

 

Je beschikt over:  

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in de richting van economische geografie, urban studies, planologie of vergelijkbaar  
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met ruimtelijke – economische vraagstukken 

Team Beleid ruimte

Je kunt natuurlijk overal programmamanager/beleidsadviseur etc. zijn. Maar bij de gemeente Deventer ben je net even wat slagvaardiger. We zijn groot genoeg om ons in echt stedelijke problematiek vast te kunnen bijten. En klein genoeg om niet verstrikt te raken in allerlei bureaucratie en beslislagen. Het totale team beleid Ruimte bestaat uit de beleidsprogramma’s Energietransitie, Milieu & Duurzaamheid, Economie & Internationaal beleid, Kunst/Cultuur & Erfgoed en Ruimtelijke Ontwikkeling. Daarmee bestaat het team uit circa 70 collega’s. Doordat we in kleinere programmateams werken, blijft de werksfeer persoonlijk en vertrouwd. Onderlinge samenwerking vinden we cruciaal.

Ons aanbod  

 

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou: 

  • Goede faciliteiten voor thuiswerken;
  • 27 vakantiedagen op basis van 36 uur;
  • Woon je verder dan 10 km van het werk en reis je met openbaar vervoer? Jouw reiskosten worden dan volledig vergoed;
  • Je ontvangt van ons een individueel keuzebudget van 17,05% van jouw bruto maandsalaris per maand. Boven op jouw salaris. Dit kun je laten uitbetalen op een moment wat jou uitkomt. En op een manier die voor jou het beste uitkomt. Wat dacht je van extra vakantiedagen, studiemogelijkheden of fiscale uitruil woon-werk verkeer! 
  • Ontdek je potentieel bij ons! We reserveren een groot deel van ons budget voor opleiding en ontwikkeling, zodat je kunt blijven groeien in jouw loopbaan; 
  • Een regeling betaald ouderschapsverlof;   
  • Pensioenopbouw bij het ABP;
  • Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

 

We werken flexibel  

 

We kiezen op basis van ons werk wat een handige werkplek is. Soms is dat kantoor, een andere keer thuis, maar ook op locatie in de wijk, bij bewoners, organisaties of partners. We behouden het goede van thuiswerken en brengen dit in balans met werken op kantoor of een andere locatie. Dit noemen we toekomstgericht werken: we willen met plezier, veilig, in balans en effectief werken. 

 

Lijkt het je wat?  

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Inez Rensink, programmamanager economie en internationaal beleid via telefoonnummer 06 - 15 28 61 72 of i.rensink@deventer.nl

 

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature. 

Enthousiast over deze vacature?

Daarom kiezen voor Deventer

Deventer is een gemeente met lef. Een gemeente van doen en durven, van handen uit de mouwen en voeten in de klei. Kom je werken bij de gemeente Deventer, dan doe je veel meer dan plannen maken op papier en overleggen achter gesloten deuren. Je gaat de deur uit, de historische stad en groene dorpen in. Onderzoeken, uitproberen, verder kijken, mogelijk maken. Dat doe je samen met de vrijdenkers, aanpakkers, dromers en uitvinders die onze gemeente van oudsher rijk is. Je gaat werken voor én met Deventenaren dus. Aan een historische gemeente met grootse toekomstplannen.

Meer over ons