Lees voor

Groots denken, gewoon doen

Deventer is een gemeente met lef. Een gemeente van doen en durven, van handen uit de mouwen en voeten in de klei. Kom je werken bij de gemeente Deventer, dan doe je veel meer dan plannen maken op papier en overleggen achter gesloten deuren. Je gaat de deur uit, de historische stad en groene dorpen in. Onderzoeken, uitproberen, verder kijken, mogelijk maken. Dat doe je samen met de vrijdenkers, aanpakkers, dromers en uitvinders die onze gemeente van oudsher rijk is. Je gaat werken voor én met Deventenaren dus. Aan een historische gemeente met grootse toekomstplannen. 

Waar je terecht komt

In hartje Deventer. Een historische Hanzestad, vol sfeervolle steegjes en charmante panden. Een stad van ondernemers, van boeken, koek, bedden, cv-ketels en drukwerk. Gelegen aan de IJssel, omringd door groen en prachtige dorpen. Midden in die stad staat het gemeentehuis: een bijzonder, historisch gebouw dat historie en toekomst samenbrengt. Een van de meest duurzame overheidsgebouwen van Nederland. De 2264 vingerafdrukken van Deventenaren in het gebouw herinneren je er elke dag aan voor wie en met wie we werken.

Samenwerken, samen doen

Werken bij de gemeente Deventer is samen werken, samen doen. Met Deventenaren én met je collega’s. We houden de lijnen graag kort en de organisatie wendbaar. En om het nog leuker te maken, organiseren we geregeld bruisende evenementen en hebben we een actieve personeelsvereniging. Zeiden we al dat we doeners zijn?

De organisatie 

 

De kern van ons werk is helder: werken voor de mooie Deventer samenleving. Hoe we onze organisatie hebben ingericht om alle grote en kleine vraagstukken van vandaag en van de toekomst op te pakken, staat in het organogram

 

Stages en werkervaringsplekken

 

Stagelopen bij de gemeente Deventer is verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en ondernemen. Daar krijg je aandacht en begeleiding voor terug. Zodat jij je leerdoelen haalt en na afloop terugkijkt op een interessante en leerzame tijd.

 

Je kunt bij ons terecht voor snuffel-, praktijk-, meewerk- en afstudeerstages en werkervaringsplekken op verschillende opleidingsniveaus. Iets voor jou? Vul het formulier. in of reageer op een stagevacature. We zijn erg benieuwd naar jouw frisse en unieke kijk op onze organisatie!