Jelle

Mijn rol wordt kort beschreven als 'de spil in het beheren, onderhouden en verbeteren van de vastgoedportefeuille van onze gemeente.

 

Met het oog op de toekomst

 

Ik zorg ervoor dat ons vastgoed voldoet aan de technische eisen en geef advies om dit doel te behalen. Dat houdt in dat ik onder andere meewerk aan het opstellen van onderhoudsbeleid, maar ook aan de kaders van ons vastgoedbeleid. Ik breng in beeld waar we nu staan, waar we heen moeten en wie dit vervolgens gaat doen. Een actueel vraagstuk waar ik heel enthousiast van wordt, is de duurzaamheidsopgave. Ons vastgoed - met uitzondering van monumenten - moet energieneutraal worden. Hoe gaan we dat allemaal regelen en betalen?  

 

Maatschappelijk belang

 

Mijn werk is niet in beton gegoten. Ik heb echt invloed op hoe we omgaan met ons maatschappelijk vastgoed. Vanuit mijn intrinsieke motivatie wil ik altijd wat verbeteren, de gemeente geeft mij daar de ruimte voor. Hier ben ik echt maatschappelijk bezig. We hebben bijvoorbeeld gymzalen in ons kernbezit, omdat wij kinderen de mogelijkheid willen bieden om lekker te kunnen bewegen.  

 

Wat ik ook fijn vind, is dat ik in deze functie veel buiten ben. Ik kom met de trein naar het werk. Dan loop ik door de Deventer binnenstad met een lach op mijn gezicht. We hebben zulk prachtig vastgoed! En de werkplek natuurlijk. Het mooie stadhuis is een hele fijne werkplek. 

 

Gezellig en divers team

 

Ik werk in team IBL, dat staat voor Inrichting, Beheer en Leefomgeving. Het is een gezellig en divers team. De dynamiek is goed, mensen werken graag met elkaar samen. Bij de gemeente Deventer ben je echt maatschappelijk bezig, je weet waarvoor je het allemaal doet. Je krijgt de vrijheid om iets moois neer te zetten voor de toekomst.