Werken voor Deventer

Stages

Je kunt bij de gemeente Deventer terecht voor allerlei stages. Wij staan open voor jouw frisse en unieke kijk op onze organisatie.

Een stage bij de gemeente Deventer staat gelijk aan verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en durven ondernemen. Je kunt bij ons terecht voor een snuffel-, praktijk-, meewerk- en afstudeerstage op verschillende opleidingsniveaus. Je kunt ook bij ons terecht voor een werkervaringsplaats.

Stage lopen bij de gemeente Deventer betekent aandacht en begeleiding in het halen van jouw leerdoelen. We vinden het belangrijk dat je na je stage terug kijkt op een leerzame tijd. We zijn erg benieuwd naar jouw frisse en unieke kijk op onze organisatie.

Een stage bij de gemeente Deventer staat gelijk aan verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en durven ondernemen. Een stage kan je op 2 manieren regelen:

Ook als er op dit moment geen mogelijkheden zijn, ontvang je altijd een reactie.

 Afstuderen bij gemeente Deventer

Afstuderen

Zit je in de laatste fase van je opleiding en zoek je een interessante organisatie om je afstudeeronderzoek of afstudeerstage te doen? Ga dan naar Afstudeeronderzoek en laat ons weten welke ideeën jij hebt en welke meerwaarde je Deventer kunt bieden.

Werkervaring opdoen

Wil je graag werkervaring opdoen binnen jouw vakgebied en heb je altijd al willen werken bij een gemeente? Ga dan naar Werkervaringsplaats en laat ons weten welke ervaring je op wilt doen. Wij hebben geregeld werkervaringsplaatsen beschikbaar, voor maximaal 6 maanden.

 

 Team Toezicht

 

Verhalen van stagiaires

Benieuwd hoe je voorgangers hun stage bij gemeente Deventer hebben ervaren? Lees meer op Verhalen van stagiaires