Werken voor Deventer

Verhalen van stagiaires

Benieuwd hoe eerdere stagiaires hun stage bij gemeente Deventer hebben ervaren? Lees hieronder de verhalen afkomstig uit verschillende vakgebieden.

Video

Bekijk hieronder de video van een stage als Managementassisent:

Naar een YouTube filmpje


Kader Özer

Stagiair Toezicht en Handhaving (Opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid, MBO)

“Mijn gehele stage periode bij Toezicht en Handhaving heb ik als positief ervaren. Ik ben ontzettend goed begeleid door niet alleen mijn stagebegeleidster, maar door het hele team. Het werk is afwisselend en dat maakt het erg leuk!

 

Michael Barkey

Stagiair Servicedesk ICT (Opleiding ICT Beheerder niveau 4, MBO)

“Mijn stage bij DOWR-I was een hele fijne ervaring, er is veel afwisselend werk, leuke collega’s en ik werd snel opgenomen in de groep. Ik ging elke dag met plezier naar mijn stage toe en was benieuwd wat de dag weer zou brengen aan uitdagingen. Er hangt ook een hele fijne sfeer op de afdeling, ook kom ik vaak op andere locaties vanwege mijn rol als ServiceDesk medewerker en ook daar werd ik hartelijk ontvangen en goed begeleid. Als ik nog een keer stage zou moeten doen dan zou een stage bij DOWR-I zeker voor herhaling vatbaar zijn!”

Saranne van Baalen

Stagiair Managementondersteuning team ASK (Opleiding Managementassistent, MBO)

"Ik vond mijn stage bij de gemeente erg leuk! De werkzaamheden die ik hier verricht heb sluiten erg goed aan op wat ik tijdens mijn opleiding geleerd heb. Ook waren al mijn collega’s erg behulpzaam en heerst er hier een gezellige sfeer. Een hele fijne en leerzame ervaring!”


Laura von Pickartz

Afstudeerstagiair  (Opleiding Vastgoed & Makelaardij, HBO)

“Ik heb een ontzettend fijne afstudeerperiode gehad bij de gemeente Deventer. Ik kreeg alle ruimte om mijn onderzoek te doen. De organisatie is veel minder stug dan ik van te voren dacht. Ik voelde me van begin af aan welkom bij team IBL. Hier wordt hard gewerkt, maar ook gelachen met elkaar. Daarnaast is het mooie stadskantoor is een heel fijne plek om te werken en iedereen stond paraat als ik vragen had. Dit heeft geleid tot een mooi afstudeerresultaat!”

 

Stage lopen bij gemeente Deventer