Woordmerk Werken voor Deventer

Verhalen van

Benieuwd naar hoe het is om bij de gemeente Deventer te werken? Onze collega's vertellen je er graag over!

 

 Afstuderen bij gemeente Deventer

 

Coördinator Datalab

Inge van der Velden-Hoogland werkt nu 4 jaar als Coördinator Datalab bij gemeente Deventer. “Er is veel data beschikbaar. We willen vooral collega’s helpen in het beter onderbouwen van hun beleid en keuzes en de organisatie datavaardig laten worden.”

Lees het hele verhaal van Inge.

 

Projectleider particuliere ruimtelijke initiatieven

Carolien Voogt werkt als projectleider particuliere ruimtelijke initiatieven bij de gemeente Deventer. “Ik woon zelf in Deventer en ik zie het resultaat van mijn werk terug in de stad. Dat maakt mijn baan erg leuk.”

Lees het hele verhaal van Carolien

 

Functioneel beheerder moderne werkplek

Jeffrey Mooibroek werkt als Functioneel Beheerder Moderne Werkplek bij de DOWR-I (samenwerking van de gemeente Deventer, Raalte en Olst-Wijhe) “een afwisselende en uitdagende functie!”, aldus Jeffrey.

Lees het hele verhaal van Jeffrey.

 

Toezichthouder bouwen en wonen

Ik ben Remco Lokate en sinds 2001 werkzaam bij de gemeente Deventer als toezichthouder bouwen en wonen. Hiervoor werkte ik als werkvoorbereider bij een bouwbedrijf. Ik heb een technische achtergrond, namelijk opleidingen in bouwkunde en grond-weg en waterbouw.

Lees het hele verhaal van Remco.

Werkplekbeheerder

Mijn naam is Lito Fernandez en ik ben werkplekbeheerder bij de gemeente Deventer. Hiervoor werkte ik bij een deurwaarderskantoor als systeembeheerder. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij de gemeente Deventer. Aangezien ik in Almelo woon heb ik best veel reistijd op een dag, maar dat vind ik het helemaal waard.

Lees het hele verhaal van Lito.

Inkoopadviseur

Mijn naam is Henk Ruigrok en ik ben inkoopadviseur van de gemeente Deventer. Sinds 2014 werk ik bij de gemeente Deventer. Op het gebied van inkoopadvies werken we samen met de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte. Ik werk daarom ook 1 dag per week in Wijhe en 1 dag in Raalte.

Lees het hele verhaal van Henk.

 

Senior IT-infrastructuurspecialist

Mijn naam is Johannes Grimmerink en ik ben Senior IT-infrastructuurspecialist bij de gemeente Deventer. De open cultuur en de aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga. De meest enthousiaste mensen vind je toch bij de gemeente!

Lees het hele verhaal van Johannes.

 

Diversionist belastingen

Mijn naam is Ertugrul Kurtulus, ik ben 27 jaar en werk sinds 2018 als medewerker WOZ-belastingen bij de gemeente Deventer. Ik heb mijn afstudeeropdracht bij de gemeente Deventer gedaan. Later ben weer opnieuw in contact gekomen met de gemeente Deventer. 

Lees het hele verhaal van Ertugrul.


Programmamanager internationaal beleid

Mijn naam is Nicoleta Mitut. Samen met mijn collega’s en allerlei verschillende partners werk ik aan de internationalisering van Deventer. Tijdens mijn master Internationale Betrekkingen aan de Sorbonne Universiteit in Parijs ben ik in 2004 begonnen als stagiair bij de gemeente Deventer. Sindsdien heb ik verschillende functies gehad binnen de afdeling internationaal beleid, en nu sinds 2010 programmamanager.

Lees het hele verhaal van Nicoleta.