Junior adviseur en wegbeheerder

Wil jij werken aan de verbetering van de straten, wegen en pleinen van een karakteristieke Hanzestad? En heb jij ambitie om jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Dan ben jij misschien onze junior adviseur en wegbeheerder! Je komt te werken in een team met veel expertise waardoor je snel het werkveld leert kennen. Klinkt dit als een goede start van jouw carrière of als een uitdagende tweede stap? Lees dan snel verder.

Opleidingsniveau: hbo 
Aantal uren: 36 uur 
Vakgebied: beheer 
Salarisindicatie: € 2.865 tot € 4.671 (schaal 10) 
Contractvorm: bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband 

Jouw werk 

Het leuke aan dit werk is dat je direct resultaat terugziet in de stad. Je werkt aan uitdagende vraagstukken omtrent het beheren en inrichten van straten, wegen en pleinen. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van de Lebuinuspleinen. Je werkt veel samen met de operationeel beheerder en met de civiele directievoerders. Dankzij jullie teamwork is er een goede afstemming tussen klein en groot onderhoud. Je hebt ook regelmatig overleg met de wijkenbeheerders en de wijkmanagers zodat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen. Je bent contractmanager van het elementen- en asfaltbestek. Dat betekent dat je de afspraken, verplichtingen en verwachtingen managet die zijn gemaakt in het contract met de uitvoerende partijen. Je gaat regelmatig op pad en hierbij komt het voor dat je wordt aangesproken door inwoners. Het is hierbij belangrijk dat je klantgericht bent en meedenkt met de inwoner. Maar ook dat je grenzen aangeeft als het nodig is.  

De resultaten van je werk verwerk je in het beheersysteem en hierbij geef je de prioriteit aan het onderhoud. Zie jij waar het beter kan in het beheer of in de uitvoering van het onderhoud? Dan ga je hiermee aan de slag. Samen met onder andere de adviseur groen, adviseur riolering en adviseur kabels en leidingen lever je een belangrijke bijdrage aan de integrale meerjarenplanning van het groot onderhoud en het tactisch beheer van programma Leefomgeving. Binnen dit programma denk je mee over CO2-reductie, duurzaamheid en klimaatadaptatie. Je signaleert complexe situaties en je adviseert hierover richting collega’s, programmamanagement en het bestuur. Je krijgt van ons de vrijheid om zelf je werk in te richten en vorm te geven. En we denken graag met je mee over de vraag hoe jij jezelf kan ontwikkelen in deze functie. Dankzij jou zijn onze straten, wegen en pleinen schoon en veilig! 

Jouw profiel 

 • je hebt een afgeronde hbo-opleiding civiele techniek;
 • je neemt graag initiatief en je werkt graag samen;
 • je kunt goed plannen, prioriteren en organiseren;
 • je staat open voor ideeën en meningen van anderen om het beste resultaat voor de stad te bereiken;
 • je bent niet bang om hulp te vragen aan collega’s wanneer dit nodig is;
 • je bent leergierig en zaken die nieuw voor je zijn maak jij je snel eigen.

Het team  

Je komt te werken in team IBL; een team van ruim 90 enthousiaste en betrokken collega’s die vanuit verschillende kennisgebieden werken aan de kwaliteit van de Deventer leefomgeving. Je werkt intensief samen met de inhoudelijk adviseurs van de teams Beleid en Projecten, Realisatie & Ontwikkeling. Het team vervult een belangrijke rol als adviseur/regisseur op het vlak van de wettelijke, reguliere en beherende taken binnen de diverse vakgebieden. Het team zal jou met open armen ontvangen en voor je klaar staan wanneer dat nodig is.  

Ons aanbod  

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou: 

 • pensioenopbouw bij het ABP; 
 • een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten; 
 • een regeling betaald ouderschapsverlof;
 • goede faciliteiten voor thuiswerken;
 • de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamisch werkveld;
 • leer- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

We werken flexibel: we kiezen op basis van ons werk wat een handige werkplek is. Soms is dat kantoor, een andere keer thuis, maar ook op locatie in de wijk, bij bewoners, organisaties of partners. We behouden het goede van thuiswerken en brengen dit in balans met werken op kantoor of een andere locatie. Dit noemen we toekomstgericht werken: we willen met plezier, veilig, in balans en effectief werken. 

Daarom kiezen voor Deventer  

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 800 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers. Daarnaast is Deventer een gezellige en levende stad waar je je zeker kunt vermaken na werktijd of in de pauze met de vele terrasjes en restaurantjes, de knusse binnenstad en winkels.  

Lijkt het je wat? Neem snel contact op!    

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met René van Dijk via telefoonnummer 06 - 29 37 81 26.  Je kunt solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. We hanteren geen deadline voor deze vacature. Dat betekent dat we continu de sollicitaties beoordelen. Zien we potentie? Dan nodigen we jou uit voor een gesprek!   

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.