Teammanager Advies, Support en Kennis

Coach, sparringpartner en leidinggevende in één. Dat zoeken we in de opvolger van één van de twee teammanagers van team Advies, Support en Kennis. Samen met jouw collega teammanager zorg jij dat jullie team het beste uit zichzelf weet te halen. Je geeft leiding aan 75 ambitieuze en vakkundige collega's HR, inkoop, kennis en verkenning, communicatie, verzekeringen, ondersteuning en juridische zaken Wij zoeken een mensgerichte teammanager die zichzelf durft laten te zien. Voorbeeld doet immers volgen!

Opleidingsniveau: Wo 
Aantal uren: 36 uur 
Vakgebied: Bedrijfsvoering 
Salarisindicatie: € 4.965 tot € 6.616 (schaal 13) 
Contractvorm: Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband 

Jouw werk 

Samen met je collega-teammanager geef jij vorm en uitvoering aan de professionele en vakinhoudelijke ontwikkelingen binnen team Advies, Support en Kennis (ASK). Je stimuleert onderlinge samenwerking en helpt je medewerkers hun doelen te bereiken. De weekupdate die je houdt is daarvoor een van de manieren. Door vertrek van een teammanager is er plaats voor een enthousiaste, inspirerende en resultaatgerichte teammanager Advies, Support en Kennis (ASK). 

Samen sta je voor de doorontwikkeling van de integrale adviesfunctie van dit team, met het oog op de opgaves van de gemeentelijke organisatie. Hiervoor heb je geregeld overleg met de portefeuillehouder en programmamanager bedrijfsvoering. Je zet visie en strategie om in daadwerkelijk handelen. Waar nodig sluit je daarvoor aan bij vakgroepoverleggen. Je bent verantwoordelijk voor de sturing, beheersing en control van alle middelen van het team binnen de concernkaders. Je gebruikt daarvoor onder andere het kwaliteitsoverleg en de afstemming met de afdeling Finance & Control. Je stuurt op de juiste kwaliteit en capaciteit van het team om afgesproken resultaten te halen.  

Over jou  

Jij wordt blij van mensen en processen. Je geniet van groei en weet een omgeving te creëren waarin mensen zich blijven ontwikkelen. Je bent empathisch, beschikt over natuurlijk leiderschap en brengt mensen samen. Je hebt daadkracht en bent helder over de koers die je vaart. 

Teammanagement vraagt om maatwerk en flexibiliteit: zelforganisatie waar dat kan en krachtige begeleiding waar nodig. Je stimuleert verantwoordelijkheid en eigen regie, maar grijpt in als de dingen anders lopen dan gewenst.  

Jouw ervaring  

Je beschikt over:  

  • 5 tot 10 jaar managementervaring, bij voorkeur in een (lokale) politiek-bestuurlijke omgeving; 
  • ruime ervaring met organisatieontwikkeling en veranderingstrajecten; 
  • kennis van en ervaring in het ontwikkelen en implementeren van visie en strategie; 
  • ervaring met het aansturen, stimuleren en enthousiasmeren van grote groepen medewerkers; 
  • affiniteit met de verschillende vakgebieden uit het team (pré). 

Het team  

Team ASK bestaat uit 75 ambitieuze en vakkundige collega's met een achtergrond in onder andere HR, inkoop, kennis en verkenning, communicatie, verzekeringen, ondersteuning en juridische zaken. Of je nu een vraag over je loopbaan hebt, wilt weten hoe en waar je het beste je boodschap kunt delen of iets wilt laten onderzoeken: vraag het team ASK! Als teammanager maak je ook deel uit van het managementteam van de gemeente met directie en 24 teammanagers. 

Ons aanbod  

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou: 

  • pensioenopbouw bij het ABP; 
  • een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;  
  • een regeling betaald ouderschapsverlof;  
  • goede faciliteiten voor thuiswerken. 

Daarom kiezen voor Deventer  

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken ruim 800 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers. 

Lijkt het je wat? Neem snel contact op!   

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wim de Jong (directeur) via 0570 – 693848. Solliciteren kan door je belangstelling kenbaar te maken via het digitale sollicitatieformulier. We beoordelen de reacties continu. Zien we voldoende aanknopingspunten dan nodigen we jou uit voor een gesprek!   

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.