Financieel administrateur

Het Budget Adviesbureau Deventer (BAD) is dé professionele organisatie voor vakkundige, onafhankelijke en objectieve budgetvoorlichting. We beheren de inkomsten en uitgaven van onze cliënten, betalen schulden af, verstrekken kredieten en ontvangen aflossingen. Dat vraagt om een strakke financiële organisatie met voldoende checks and balances. Ben jij die administrateur die dat voor het BAD wil inrichten en uitvoeren?

Opleidingsniveau: hbo werk- en denkniveau 
Aantal uren: 18 – 20 uur (Het liefst verdeeld over 5 dagen).
Vakgebied: fnancieel, administratief
Salarisindicatie: € 2484 tot € 3591 (salarisschaal 8)
Sollicitatietermijn: tot en met 16 mei 2021
Contractvorm: bepaalde tijd voor de duur van één jaar

Jouw werk

Je zorgt voor de administratieve verwerking van het dagelijkse betalingsverkeer. Je richt controles in op het betalingsverkeer en op werkprocessen met een financiële component en je voert deze uit. Je adviseert de teammanager over verbetermogelijkheden naar aanleiding van je bevindingen. Je zorgt ervoor dat onze financiële administratie en de inrichting van de financiële module van ons automatiseringspakket (Allegro) steeds verder verbeterd worden. En je zorgt voor een perfecte aansluiting met de gemeentelijke administratie. Je houdt de teammanager op de hoogte van de actuele financiële stand van zaken binnen het team.

Het team

Bij het BAD werken ruim vijftig collega's. Door financiële zorgen weg te nemen, krijgen mensen weer grip op hun leven. Geen mens en geen situatie is hetzelfde, dus zoeken we iedere dag naar de beste aanpak. Druk, hectisch en niet altijd even dankbaar werk, wel heel uitdagend en inspirerend. Wij bieden budgetvoorlichting, hulp bij het voorkomen, structureel oplossen en beheersbaar maken van schulden en sociale kredietverstrekking. We werken in verschillende functies: integraal schuldhulpverlener, medewerker budgetbeheer, medewerker sociale kredietverstrekking, WSNP-bewindvoerder, beschermingsbewindvoerder, medewerker beschermingsbewind en administratief medewerker.

Over jou

 • je bent flexibel, zelfstandig en initiatiefrijk
 • je kunt goed werken in teamverband maar bewaart ook voldoende afstand om kritisch te kunnen zijn
 • je bent cijfermatig sterk en werkt nauwkeurig
 • snel schakelen tussen je adviserende en controlerende taken en het zelf uitvoeren van repeterende werkzaamheden is voor jou geen probleem
 • je bent analytisch en bent in staat om van een afstandje naar het werk te kijken en advies te geven over verbeteringen
 • je hebt gevoel voor humor

Jouw ervaring

 • je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • je hebt ervaring met het inrichten en beheren van administraties
 • ervaring met Allegro is een pré, belangrijker is dat je goed inzicht hebt in de werking van een gemeentelijke financiële administratie

Ons aanbod

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou:

 • pensioenopbouw bij het ABP
 • een individueel keuzebudget van 17,05%. Via het keuzemodel kun je je Individueel Keuzebudget inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten
 • een regeling betaald ouderschapsverlof en verhuiskostenregeling
 • een goede thuiswerkregeling

Daarom kiezen voor Deventer

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 850 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers.

Lijkt het je wat? Neem snel contact op!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans van Eck, teammanager, via het telefoonnummer
06 - 15 62 27 40. Solliciteer uiterlijk tot en met 16 mei 2021 via het digitale sollicitatieformulier.

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.