Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht

Adviseur financiële administratie

Jij draagt bij aan de samenwerking tussen Deventer, Olst-Wijhe en Raalte (DOWR). Waar jouw deskundigheid op het snijvlak van de financiële administratie en ICT tot zijn recht komt. Je hebt affiniteit met financiële administratie én met ICT en vindt het een uitdaging om systemen door te ontwikkelen en innovatief bezig te zijn.

Opleidingsniveau: Hbo
Aantal uren: 32 -36 uur 
Vakgebied: Finance, ICT 
Salarisindicatie: € 2756 tot € 4494  (schaal 10) 
Contractvorm: Bepaalde tijd voor de duur van 3 jaar 

Jouw werk 

Als adviseur werk je mee aan de P&C cyclus. Vooral tijdens de jaarrekeningperiode ben je met de cijfers aan de slag. Daarnaast richt je je op de inrichting (structuren) van het financiële systeem en heb je oog voor de optimalisatie van processen waardoor we meer efficiency en kwaliteit kunnen bereiken. Je hebt veel contact met je teamgenoten, de functioneel beheerders en de collega’s van de 3 gemeenten over verschillende financiële vraagstukken. De huidige financiële administratie wordt gevoerd in SAP (HANA). 

Over jou  

Je bent een inspirerende en gedreven teamspeler met een eigen visie over de financiële administratie van de toekomst. Je vindt het een uitdaging om bezig te zijn met cijfers en de inrichting van het financiële systeem. Je kunt BBV-wijzigingen (Besluit Begroting en Verantwoording) vertalen naar de administratie. Je maakt analyses over de marktontwikkelingen en zet deze om naar kansen en mogelijkheden. Daarin neem je jouw collega's mee. Omdat we voor 3 gemeenten werken is het belangrijk dat je prioriteiten stelt en je goed kunt inleven in de vragen en behoeftes van de klant .  

Je leidt projecten, of vervult een voortrekkersrol. Bijvoorbeeld bij de implementatie van een nieuwe begrotingsmodule of de inrichting van de workflow. Je zorgt niet alleen voor de technische inrichting, maar ook voor de administratieve organisatie. Je bent communicatief sterk en  resultaat-, oplossings- en actiegericht.  Maar bovenal ben je een prettige collega  die goed past in ons deskundige en gedreven team.  

Jouw ervaring  

Je beschikt over:  

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau op het gebied van Financiën en/of ICT;
  • Bij voorkeur ervaring met het inrichten financiële systemen en kennis van gemeentelijke financiën (BBV).

Het team  

Het team DOWR Financiële Administratie is verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële administratie voor de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. We zorgen voor een goed ingerichte administratie en soepel lopende administratieve processen. Ook leveren we kwalitatief goede informatie en ontsluiten deze informatie richting de budgetverantwoordelijken. Het is een zeer deskundig, gedreven en gezellig team bestaande uit 35 professionals.  

De DOWR-samenwerking 

Deventer, Olst-Wijhe en Raalte (DOWR) werken intensief samen op het gebied van bedrijfsvoering. Door samen te werken besparen de gemeenten kosten, leveren ze betere kwaliteit producten en diensten en zijn ze minder kwetsbaar. Het team FA is onderdeel van de DOWR-samenwerking. 

Ons aanbod 

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou: 

  • Pensioenopbouw bij het ABP; 
  • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;  
  • Een regeling betaald ouderschapsverlof; 
  • Goede faciliteiten voor thuiswerken. 

Daarom kiezen voor Deventer  

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 800 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers. 

Lijkt het je wat? Neem snel contact op!   

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rudolph Hunink via 06 - 10 90 81 58 of Marianne Landuwer (coördinator financiële administratie) via 06 - 10 65 90 72. Solliciteren kan via het digitale sollicitatieformulier.  

Dat betekent dat we continu de sollicitaties beoordelen. Zien we potentie? Dan nodigen we jou uit voor een gesprek! 

Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht