Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Business Controller

Geef jij als Financieel Adviseur graag advies over bedrijfseconomische vraagstukken in een politieke omgeving en lever je graag toegevoegde waarde aan maatschappelijk relevante vraagstukken? Lees dan vooral verder en solliciteer naar deze mooie functie.

Opleidingsniveau: hbo/wo
Aantal uren: 32-36 uur
Vakgebied: Finance & Control
Sollicitatietermijn: tot en met 1 juni 2020
Salarisindicatie: max. € 5.118

We kunnen jouw expertise heel goed gebruiken, want onze ambities zijn hoog! We willen vooroplopen en zijn toekomstgericht. Je krijgt ambitieuze en gedreven collega’s waar je op niveau mee kunt sparren. De organisatie geeft je ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te werken. Alles wat je dus bedenkt en maakt, daar heb je zelf gemak van.

Werving via LEV Carriérremakers

LEV Carrièremakers verricht exclusief de werving & selectie voor deze vacature. Kijk voor de vacature en informatie op de website van LEV.