Woordmerk Werken voor Deventer

Projectondersteuner 

Jij ondersteunt de projecten van team Projecten, Realisatie en Ontwikkeling (PRO). Je bent een vraagbaak voor de projectmanager en zorgt voor goede informatievoorziening, zowel binnen als buiten de projectorganisatie. Dankzij jou worden planningen, afspraken en procedures nagekomen.  

Opleidingsniveau: mbo 
Aantal uren:
24 -28 uur 
Vakgebied: ondersteuning 
Salarisindicatie: € 2.545 -  € 3.612
Sollicitatietermijn: tot en met 4 juni 2023 
Contractvorm: bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband 

 

Jouw werk 

Jij signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen. Ook zorg je voor voorbereiding, verslaglegging en afhandeling van vergaderingen. Samen met de projectmanager organiseer je bijeenkomsten en activiteiten en verricht je representatieve taken. Je beheert in afstemming met de projectmanager zijn of haar afspraken en agenda en informeert (extern) betrokkenen.  
 
Verder deel je informatie met belangstellenden, inwoners en belanghebbenden over de inhoud van projecten. Je maakt nieuwsbrieven en (opdracht)bevestigingen, notuleert tijdens vergaderingen en schrijft teksten voor publicaties in overleg met een communicatieadviseur en de projectmanager.  
  

Over jou 

Je voelt je prettig in een dynamische werkomgeving, waarin je continu schakelt tussen de verschillende projecten en taken. Je vindt het leuk om te werken binnen diverse projectteams met een wisselende samenstelling. Je werkt graag projectmatig en bent een kei in prioriteren, organiseren en structureren. 

 

Jouw ervaring  

Je hebt 

  • een opleiding op secretarieel gebied afgerond op mbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met een opleiding of training gericht op projectondersteuning;
  • werkervaring met secretariële (project)ondersteuning op minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • ervaring met het werken met kantoorautomatisering (onder andere MS Office en SharePoint);
  • bij voorkeur kennis van de gemeentelijke organisatie en/of de project- of programmaorganisatie, de bestuurlijke context, de werkprocessen en de besluitvormingsprocedures;
  • je bent handig met verschillende presentatievormen en op de hoogte van moderne communicatiemiddelen. 

 

Het team 

Team PRO is verantwoordelijk voor alle projecten op het gebied van herstructurering, vastgoed en leefomgeving. Het team bestaat uit ongeveer 120 mensen onderverdeeld in diverse vakgroepen, waarin juristen, planeconomen, juridische planologen, directievoerders, (senior) projectleiders, project ondersteuners, makelaars en (senior) projectmanagers werkzaam zijn.  
 
Het team wordt aangestuurd door 3 teammanagers. Plezier in het werk en een gezonde dosis humor staan voorop. De teamleden zijn gedreven om samen verder te bouwen aan een toekomstbestendig, leefbaar Deventer. 

 

Weten wie je collega’s worden? Bekijk de video

Naar een YouTube filmpje

 

Ons aanbod  

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou: 

  • goede faciliteiten voor thuiswerken;
  • een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;
  • een regeling betaald ouderschapsverlof;
  • pensioenopbouw bij het ABP. 

 

We werken flexibel  

We kiezen op basis van ons werk wat een handige werkplek is. Soms is dat kantoor, een andere keer thuis, maar ook op locatie in de wijk, bij bewoners, organisaties of partners. We behouden het goede van thuiswerken en brengen dit in balans met werken op kantoor of een andere locatie. Dit noemen we toekomstgericht werken: we willen met plezier, veilig, in balans en effectief werken. 

 

Daarom kiezen voor Deventer  

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 1000 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers. 

 

Lijkt het je wat? Neem snel contact op!   

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anouschka Klein groepsmanager project- & programma ondersteuning, via het telefoonnummer: 06 - 21 69 79 64

Solliciteren kan tot en met 4 juni 2023 via het digitale sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op 8 juni 2023 in de middag. 

 

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.