Woordmerk Werken voor Deventer

 Medewerker administratie 

Jij houdt je bezig met alle administratieve werkzaamheden voor het team Ondernemen en Vergunningen. Je ontzorgt hiermee jouw collega's van de verschillende taakvelden van het team. Dit zijn horeca, evenementen, bouw en markt & havens en soms de Omgevingsdienst (milieu), de juristen en diftar. 

Opleidingsniveau: mbo 
Aantal uren: 32 uur 
Vakgebied: administratie 
Salarisindicatie: € 2.295 tot € 3.323 (schaal 6) 
Sollicitatietermijn: tot en met 6 juni 2023 
Contractvorm: bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband 

 

Jouw werk 

Je verwerkt digitaal documenten en vergunningen volgens de vastgestelde werkprocessen. Je zorgt voor de samenvoeging en naamgeving van documenten van vergunningaanvragen bouw, horeca, evenementen of markt en havens. Ook zorg je voor de publicatie van besluiten.  

Incidenteel verricht je secretariële werkzaamheden, zoals het notuleren van inhoudelijke vergaderingen met externen. 

 

Over jou

Je bent klantgericht, krijgt energie van de ander te ontzorgen, denkt alvast vooruit en handelt proactief. Je overziet alle stappen in het proces en bij het signaleren van knelpunten pak je deze gelijk op en lost deze op. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig, pakt veel werk op en vindt het fijn om met veel verschillende werkzaamheden bezig te zijn. Daarbij weet je wel het overzicht te bewaken. 

 

Jouw ervaring  

Je beschikt over:  

  • een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau;
  • bij voorkeur kennis van één van de werkvelden (bouw, horeca, evenementen of markt en havens); 
  • kennis van administratieve processen; 
  • ervaring met werken in PowerBrowser; 
  • ervaring met werken in E suite. 

 

Het team  

Je komt te werken in team Ondernemen en Vergunningen. Het team bestaat uit ruim 60 medewerkers. Samen maken wij initiatieven mogelijk en we dragen bij aan een veilige leefomgeving. We zorgen voor tijdige en zorgvuldige vergunningverlening, bestuursrechtelijke handhaving en relatiebeheer. 

 

Ons aanbod  

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou: 

  • goede faciliteiten voor thuiswerken; 
  • een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;  
  • een regeling betaald ouderschapsverlof;  
  • pensioenopbouw bij het ABP. 

 

We werken flexibel  

We kiezen op basis van ons werk wat een handige werkplek is. Soms is dat kantoor, een andere keer thuis, maar ook op locatie in de wijk, bij bewoners, organisaties of partners. We behouden het goede van thuiswerken en brengen dit in balans met werken op kantoor of een andere locatie. Dit noemen we toekomstgericht werken: we willen met plezier, veilig, in balans en effectief werken. 

 

Daarom kiezen voor Deventer  

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 1000 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers. 

 

Lijkt het je wat? Neem snel contact op!   

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Vera Holst (Teammanager Ondernemen en Vergunningen) via telefoonnummer: 06 - 20 56 59 66.  

Solliciteren kan tot en met 6 juni 2023 via het digitale sollicitatieformulier.   

 

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.