Werken voor Deventer

Senior Toezichthouder/BOA

Jij brieft, bepaalt en prioriteert. Coacht, begeleidt en verbetert. Wij zoeken een senior BOA bij Team Toezicht en Handhaving, in de stad waar altijd reuring is. Iemand die er staat, het voortouw neemt en collega's het beste uit zichzelf laat halen.

Opleidingsniveau: mbo 
Aantal uren: 32 -36 uur 
Vakgebied: openbare orde / veiligheid 
Salarisindicatie: € 2255 tot € 3732 (schaal 8) 
Sollicitatietermijn: tot en met 31 december 2022 
Contractvorm: vast dienstverband, afhankelijk van je kennis en ervaring starten we met een jaarcontract 

 

Jouw werk 

Jouw werkdag begint met een briefing aan je collega toezichthouders, over wat er die dag op het programma staat. Op basis van allerlei gegevens, meldingen en opdrachten bepaal je samen met de collega senior BOA's prioriteit en vervolgacties. Je onderhoudt goed contact met politie, inwoners en diverse instellingen. Zo sluit je aan bij een bewonersavond of een multidisciplinair overleg. Je coacht collega's door jouw expertise en inzichten te delen. Met als doel hen te begeleiden en op te leiden tot professionals. Beleidsadviseurs en juristen voorzie je van ideeën hoe structurele handhavingsproblemen aan te pakken.  

  

Over jou  

Jij bent een echte senior: je overtuigt en voegt de daad bij het woord. Handhaver zijn is een prachtig vak maar soms vraag het veel van je. Tact en inlevingsvermogen, maar ook het durven ingrijpen bij het vaststellen van overtredingen maken onderdeel uit van het dagelijkse werk. Deze baan maak je samen, vanzelfsprekend ben je een teamplayer. 
 
Collega's komen naar jou toe voor informatie over werkprocessen en lopende projecten. Maar ook als ze een vervelend incident meemaken. Dit vraagt om sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden. Dit werk houdt niet op na kantooruren, je bent dan ook flexibel inzetbaar op avonden, weekenden en feestdagen (roosterbasis). 

 

Jouw ervaring  

Je beschikt over:  

  • een afgeronde HTV opleiding (mbo niveau 3);
  • een BOA certificaat;
  • ruime ervaring als BOA, minimaal 5 jaar en bij voorkeur in domein I (Openbare Ruimte)
  • aantoonbaar ervaring met en kennis van minimaal een van de specialismes jeugdboa, wijkboa of alcoholwet;
  • een rijbewijs B 

 

Het team  

Het hoofddoel van team Toezicht en Handhaving is het doen naleven van wet- en regelgeving, in met name de woon- en leefomgeving. Hiervoor worden onder meer toezichthouders, BOA’s en handhavingsjuristen ingezet. Het team is opgedeeld in de vakgroepen ‘bouwen en wonen’, ‘openbare ruimte’, ‘brug & sluis’ en een ‘stafbureau’ en bestaat uit ongeveer 60 collega’s. De medewerkers hebben een ‘sleeves up-mentaliteit’ en zijn gewend aan én voorbereid op de maatschappelijk dynamiek die soms bij het werk komt kijken. Het team is een erkend leer- en werkbedrijf en biedt op jaarbasis 6 tot 8 stageplaatsen. De toezichthouders en boa’s openbare ruimte werken ook voor de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte.    

 

Ons aanbod  

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou: 

  • een baan in Deventer, de stad waar altijd reuring is;
  • een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;  
  • Pensioenopbouw bij het ABP 

 

Daarom kiezen voor Deventer  

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 800 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers. 

 

Lijkt het je wat? Neem snel contact op!   

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Willem Mulder (Teammanager Toezicht en Handhaving) of Frans Pieters (Groepsmanager BOA) via 0570 - 69 30 10. We hanteren voor de vacature geen sollicitatiedeadline. Heb je interesse? Reageer dan snel! We bekijken continu onze binnenkomende sollicitanten. We geven je zo spoedig mogelijk een reactie. Solliciteren kan via het digitale sollicitatieformulier.   

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.