Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).
Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht

Onze organisatie

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Waar werken met lef wordt beloond. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 800 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers.

Maak kennis met onze collega’s

Ons aanbod

Wij vragen veel van jou, maar daar krijg je ook veel voor terug, namelijk een dynamische en professionele werkomgeving en een gezellig team dat elkaar helpt. Hebben wij je interesse gewekt? Dan staan daar aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover, namelijk:

  • tijdelijk voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband;
  • marktconform salaris (gemeente cao);
  • een werkweek met flexibele werktijden, ook thuiswerken is mogelijk;
  • pensioensopbouw bij het ABP;
  • een individueel keuzebudget van 17,05%. Via het keuzemodel kun je je Individueel Keuzebudget inzetten voor aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;
  • reiskostenvergoeding bij tijdelijk dienstverband en fiscale reiskostenregeling bij vaste aanstelling;
  • verder hebben wij een regeling betaald ouderschapsverlof en verhuiskostenregeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij de gemeente Deventer werken mensen die hun talenten optimaal willen inzetten om onze ambities waar te maken. Daarom bieden we iedereen de kans om kennis en kwaliteiten verder uit te bouwen. Zo is er een ontwikkelprogramma, met maatwerktrainingen en organisatiebrede workshops. Verder hebben we een professioneel loopbaanadviescentrum waar je terecht kunt met al je vragen op het gebied van carrière en persoonlijke groei.

Organogram

De kern van ons werk is helder: werken voor de mooie Deventer samenleving. We hebben onze organisatie ingericht om alle grote en kleine vraagstukken van vandaag en van de toekomst op te pakken. In ons Organogram (pdf, 210 KB) zie je bij wie je terecht kunt voor de vraagstukken die er zijn.

Besturingsfilosofie

De gemeente Deventer werkt continu aan het verbeteren en waar nodig aanpassen van haar interne organisatie en werkwijze. De Besturingsfilosofie (pdf, 1,5 MB) biedt overzicht en samenhang in de belangrijkste aanpassingen van de afgelopen jaren.

Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht